한우갈빗살

페이지 정보

profile_image
작성자애드마왕 조회 15회 작성일 2021-10-22 17:59:12 댓글 0

본문

이게다 얼마야?!│자연산 송이버섯에 한우 갈비살 먹방!! FLEX pine mushroom & Beef Mukbang Eatingshow

#Notalking#Realsound#한우먹방
*식중독 걸리기 전의 그의 전투적인 모습..*

문의는 아래 이메일과 카톡으로 연락주세요
-------------------------------------------------------------------------------------
후원하기▶ https://toon.at/donate/min2282
카톡▶mino2282
이메일▶min2282@naver.com
이메일▶min2282@naver.com
부산촌놈 : 고정부탁드려용~
선댓후감상
SSONG ASMR : The food of mukbangers looks sooo much more delicious than what l eat in a day
Folk Yy : Mino se me hace asombrosa la cantidad que comes , yo quisiera comer así jahjajajaj.. saludos desde México
Keith K : I’m so happy to see you feeling a lot better! Good job on today’s meal and continue to fully recover. ❤️
María José Riquelme Carrillo : Hola mino llevaba tiempo ke no te veía pero sigo tus vídeos cuando puedo eres muy simpático un saludo mino

"절대 실패없는 한우 1++ 갈비살, 발골 달인의 자부심! How to Butcher Short Ribs / Process of making beef ribs / 명가우리한우

이번 영상은 소 발골 경력 35년 된 발골 달인의 갈빗살 만들기로 명절에 한국인이 제일 좋아하는 소의 갈비, 꽃 갈빗살, 사용부위 설명과 , 갈빗살 판매되기까지 과정을 기록한 영상입니다.
This video is a video that records the process of making ribs, ribs, and parts used by Koreans' favorite Koreans for the holidays by making ribs by a master of bone bones with 35 years of experience in bone bones.
How to Butcher Short Ribs / Process of making beef ribs / Trim Beef Ribs
This video is a video recording the process of selling beef ribs, flower ribs, used parts, and selling ribs that Koreans like most during the holidays.
.
상호 / 명가우리한우 02-2294 9244(택배가)
정육 판매점 (명가 우리 한우)에서 발골 후 직접 저렴한 가격에 한우 1++을 구입할 수 있습니다
장소 / 서울 성동구 마장축산물시장 서문4구역

Thank you so much for watching.
I will continue to work hard for delicious and interesting videos.

My Camera \u0026 Gimbal / SONY A7C, a6400, Crane M2,feiyu g6 max
CookingBoy contact E-mail / femmejo@gmail.com
Channel (SUBSCRIPTION \u0026 LIKE) are great powers for the CookingBoy.
Thanks again.

#Beef Ribs #Beef #Rib #Ribs #grooming ribs #making ribs
#소고기 #갈비살 #갈비 #꽃갈비살 #갈비판매 #명가 우리 한우
백야행 : 넘버 나인 작업을 국거리 잡육 만드는 실력 존경합니다
David Solomon : A virtuoso! CookingBoy is truly amazing!!!
gducibo obic : 손님들은 이런집에 가야합니다 사장들이야 이런영상을 되게 싫어하지만 수율 안따지고 기름 최대한 쳐주는 곳을 가는게 좋죠
Fikret Toprak : Kullandığınız bıçaklar dan nereden. Yada nasıl temin edebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim
챈빈 : 갈빗살 (살치포함) 10키로나오면 갈비 40키러정도 되나보네..

한달에 소를 100마리씩 잡는 생갈비집? 하루 선착순 12대만 파는 예약없이 먹기 힘든 도끼생갈비┃Giant grilled beef ribs - Korean street food

한달에 소를 100마리씩 잡는 생갈비집? 하루 선착순 12대만 파는 예약없이 먹기 힘든 도끼생갈비 - 김포 '태백산'┃Giant grilled beef ribs - Korean street food


⛔ 알려드립니다! (Announcement)
✅화면 상단에서 고화질(HD or 4K)로 선택하시면 더 선명하게 보실 수 있습니다.
✅본 영상은 유료광고를 포함하고 있지 않음을 알려드립니다.


❤️ 푸디랜드는 다양한 길거리 음식들을 맛있고 즐겁게 소개하고 있습니다!
촬영 요청 및 제보 이메일(Foodieland contact E-mail)
: foodieland88@gmail.com

영상을 재밌게 보셨다면 '구독과 좋아요' 부탁드려요.^^
FoodieLand 구독 : https://url.kr/lS6K5v



[ Information ]

✅ 본 영상은 유료광고를 포함하고 있지 않음을 알려드립니다.
가격(Price)
: 진또배기 도끼생갈비 100g KRW 17,000 / 0.2lb USD 15.1
(육사시미 또는 육회 중 한 가지와 진또 된장찌개 포함)
: 솥밥 KRW 2,000 / USD 1.7
*한 대 단위로 주문가능(하루 12대 한정)

위치(Location)
경기 김포시 양촌읍 양곡3로1번길 26-5
: https://goo.gl/maps/APCVJ879EGkVQGMo9
: http://naver.me/x8ligP7q



#김포태백산 #도끼생갈비 #한우갈비
John Brannen : I’ll never tire of seeing culinary masters like these at work
Roger Moore : the kitchen is extremely efficient. I have never see food cooked in such small portions
Aloha TVN : Looks absolutely delicious . Thank you for sharing this with us and we'll see you on the next one. Have the most amazing day everyone.
Jonathan Lever : That machine for heating the charcoal, amazing, never knew they existed
고두심 : 와우~,마블링이 좋은 질좋은 고기 정말 군침돌게 만드는 군요~~

... 

#한우갈빗살

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 5,352건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.nswc.or.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz